3 bud på take-away frokost

07 juni 2022
Steffen Petersen
sandwich

advertorial

Mangler du idéer til, hvad du kan spise til frokost? Måske du er ude og kigge efter en nem take-away, hvis du har glemt din madpakke eller bare ikke har orket at lave en.

Hvis du er på udkig efter noget anderledes at spise til frokost, hvorfor så ikke prøve et af disse tre forslag? De er alle nemme at lave og kan pakkes med, så du kan tage dem med dig. Læs herunder tre bud på take-away frokost.

 

sandwich

 

Sandwich

En sandwich er en klassisk frokostret, og der er så mange forskellige måder at lave en sandwich på. Du kan vælge den traditionelle sandwich med ost og skinke eller prøve noget nyt som en wrap med kylling og avocado. Hvis du er eventyrlysten, kan du endda lave dit eget sandwichfyld som f.eks. ristede grøntsager eller pulled pork.

Du kan også få et godt skud omega 3, hvis du vælger tun eller laks i din sandwich. Så prøv sandwich i København, hvor udbuddet af takeaway er stort.

 

Sushi

Sushi er en lækker og sund frokostløsning. Den er nem at lave og kan tages med på farten. Du kan også købe sushi i de fleste supermarkeder eller på takeaway-restauranter.

Hvis du er rigtig sulten, kan du prøve at lave en sushirulle med ris, fisk og grøntsager. Dog indebærer det, at du skal have tangruller og koge ris i riseddike, så det klæber ordentligt. Derfor er det meget nemmere, hvis du køber din sushi to go hos en god restaurant.

 

Pizza

Pizza er altid en god mulighed, uanset om du er hjemme eller på arbejde. Du kan få takeaway-pizzaer i de fleste pizzeriaer og supermarkeder. Hvis du vil have en sund pizza, kan du prøve at lave din egen med fuldkornsdej og med grøntsager på toppen.

Hvis du har lyst til at nyde det, kan du vælge en klassisk pepperoni- eller en quattro formaggi-pizza med ost. Men husk at spise med måde, for pizzaen indeholder mange kalorier. Men det er stadig et godt frokostmåltid!