Bestil catering og slip for besværet

By:

Vi kunne forleden invitere venner og familier fra nær og fjern til fest i anledningen af vores yngste søns konfirmation, og i forbindelse hermed skulle vi selvfølgelig sørge for, at der var rigeligt med mad og drikke – uden mad og drikker duer helten som bekendt ikke. Mens øl og vand blev hentet i Tyskland af noget familie, var der dog flere gode idéer på bordet, når det kom til maden, men valget faldt på catering – og gudskelov for det! 

Alt gik, som det skulle

Vi havde nogle betænkeligheder ved at bestille mad udefra – dels fordi, at man ikke altid ved, hvad man får for pengene, og dels fordi vi i vores familie er meget opmærksomme på råvarerne. Derudover har vi hørt fra venner, at catering hurtigt kan løbe op i nogle forholdsvis høje kuvertpriser, og selvom vi selvfølgelig ikke havde tænkt os at spare i anledning af vores søns store dag, er det alligevel ikke nogen god idé at smadre festbudget på maden – der skal også være råd til musik, lokaler og ikke mindst gaver.

Med en hurtig søgning på Google efter “catering københavn” fandt vi dog ebuffet.dk, som gjorde de få bekymringer, vi havde, til skamme. For det første var maden utrolig velsmagende og flot anrettet, og vi har efterfølgende fået flere spørgsmål fra venner og familie om, hvor maden kom fra. Det i sig selv er da vidne om, at vi ikke er de eneste, som var ekstremt glade for smagen og servicen. Derudover var priserne bestemt ikke noget, der skræmte os væk – snarere tværtimod. Vi kunne måske have gjort det billigere selv, men tager man besværet med i beregningen, er vi overordnet set ganske tilfredse med prisen, der var blandt de billigste, vi kunne finde i København. Vi kan klart anbefale ebuffet.dk til catering ifm. konfirmation eller andre særlige lejligheder.