Bestil din Super Bowl middag hos ebuffet.dk

By:

Januar og februar er Super Bowl tid – det lærte jeg i mine unge år som udvekslingsstudent i det store USA, og jeg har været kæmpe fan lige siden. Jeg har spillet amerikansk fodbold hele mit liv, og sætter stor pris på denne sportsgren, som fordrer både styrke, strategiske evner, og en god portion konkurrencesind. Derfor ser jeg stadig troligt Super Bowl med vennerne, og det har gennem årene udviklet sig til en vaskeægte tradition i stil med de årlige jule- og påskefrokoster med familien. Og jeg står fast på min ret til min helt egen højtid: Én gang om året skal man jo have lov til at bære fjernsynet ned i kælderen og rydde vægttrænings udstyret af vejen for at gøre plads til stole og borde, når gutterne kommer forbi for at overvære kampen og drikke øl – og spise god mad!

Man kan sige meget om football players, men spise og drikke – dét er de gode til! Min kone har for længst (og forståeligt nok) sagt fra overfor at skulle servicere holdet, når der er Super Bowl-aften. Hun rømmer faktisk præmisserne med børn og hele molevitten om eftermiddagen, så vi ikke skal bekymre os om at forstyrre nogens nattesøvn med vore jubelbrøl. Og derfor benytter jeg mig af, at det efterhånden er let som en leg at bestille mad ud af huset.

Hos ebuffet.dk kan jeg selv sammensætte min buffet ud fra et kæmpe udvalg af lækre og delikate småretter. Her er både frikadeller, kyllingespyd, diverse former for tapas og canapeer, alskens pølser – også der stærke og krydrede – grøntsager, salater og friskbagt brød. Denne form for mad ud af huset er genial, fordi de små retter kan nydes natten lang, og man bliver ikke træt og lad af det på samme måde som man kan blive af pizza eller burgere. Jeg kan klart anbefale ebuffet.dk til sportsaften med vennerne – min er i hvert fald vilde med det, og selv salaten bliver spist rub og stub!