Bestil en sjov regnmåler til haven

Bestil en sjov regnmåler til haven

Når haven skal være ekstra fin, findes der et væld af hyggeligt tilbehør, som du kan bruge for at peppe den op. Du kan for eksempel investere i redekasser til fuglene, et hyggeligt fuglebad – og en gammeldags regnmåler med glas.

Find en sød regnmåler med motiv

Hvis du godt kan lide lidt fest og farver, og måske har små børn eller børnebørn, er det oplagt at vælge en regnmåler med et sjovt og finurligt motiv.

Du kan for eksempel vælge en af de utroligt søde regnmålere fra Gladegaver.dk hvor du finder regnmålere med fugle og frøer som nyder regnen og hygger sig med at passe på din regnmåler. Er dit barn eller barnebarn glad for landbrugs maskiner kan du sågar vælge en regnmåler med en rød eller blå traktor som dekoration.

Det cykelglade barn vil finde en regnmåler med en fin cykel underholdende når I går i haven sammen. Og under alle omstændigheder vil de små kunne finde stor fornøjelse i at få lov at aflæse regnmåleren så I kan se hvor meget regn der er faldet i løbet af natten.

Hvor skal jeg stille min regnmåler?

Selv om en regnmåler primært er en pyntegenstand giver det alligevel mening at stille den et sted hvor den har de bedste forudsætninger for at måle nedbørs mængden. Er din regnmåler en af de klassiske af slagsen som består af et måle glas på en pind skal du sørge for at måle glasset er placeret omtrent en meter over jorden – og at det står helt lodret. Regnmåleren bør ikke stå i ly for regnen under et træ eller et halvtag. Og så er det i øvrigt smart at stille din regnmåler et sted hvor den ikke bliver væltet af blæsten.

Hos Gladegaver.dk finder du et stort udvalg af sjove og fine regnmålere – se dem alle på https://gladegaver.dk/regnmaaler