Brunch med familie og venner

By:

Jeg havde egentligt ikke tænkt mig, at jeg skulle holde noget i forbindelse med min 30 års fødselsdag, jeg havde haft så travlt med arbejdet, at jeg intet kunne planlægge og intet mindre kunne nå at handle eller organisere. Men påskyndet af konen og børnene, så besluttede jeg et par uger før, at jeg ville have de nærmeste og et par venner til brunch på terrassen og krydsede fingre for, at vejret holdt.

jeg havde kun få dage til at få alt arrangeret, så det var med hast og jeg, at jeg Kastede mig over at finde et sted som kunne levere brunch ud af huset til 20 mennesker med så kort varsel. Jeg er selv en madtosse, så jeg vil under ingen omstændigheder gå på kompromis med kvaliteten. Jeg faldt over eBuffet og deres store udvalg. Hvis de kunne leve op til det de skrev på deres hjemmeside, så var de klart at foretrække. Jeg ringede til kundeservice, og var jeg ikke sikker før, så var jeg det efter at have snakket med dem. Professionelt og vidende om deres produkter og smilende til overflod.

Maden var i særklasse

Jeg bestilte favorit brunch til 20 mennesker og glædede mig til, at jeg intet skulle foretage mig end at lave kaffe og nyde gæsterne. Jeg var dog i tvivl, om eBuffet virkelig kunne leve op til det, som de påstod. Min tvivl blev dog gjort til skamme, på dagen kom de og stillede det hele op, og jeg sneg mig til at smage på nogle af småtingene inden gæsterne kom. Jeg var dybt overrasket over kvaliteten, brødet var frisk og lunt, der var brugt friske råvarer til alle retterne, og de var lavet med en omhu og en professionalisme, som man sjældent ser hos cateringfirmaerne.

Pris og kvalitet

Jeg er meget forundret over, at eBuffet kan levere så god en kvalitet til så lav en pris, for kvaliteten er helt i top. Klart noget som jeg kan anbefale, hvis du som jeg står og mangler maden til en fest for familien eller brunch til en lørdag.