Brunch til forældresammenkomst

By:

Stor vennegruppe på tværs af årgangen

Jeg er født og vokset op i København. Jeg har altid boet i det samme lille område på Nørrebro og aldrig rigtigt haft lyst til at flytte væk fra det skønne sted. Generelt er der faktisk den holdning blandt alle mine venner at dette ikke ligefrem er et sted som man flytter fra. Det har så også gjort at jeg kender stort set alle i det område af Nørrebro som jeg bor i, og efter jeg er begyndt at få børn samtidig med at mine venner får børn, er det endt med at mange af vores unger går i skole sammen omend på tværs af forskellige årgange.

Brunch er blevet en tradition

Selvom ikke alle vores børn går i klasse sammen eller bare på samme årgang, synes vi nu alligevel at det er meget sjovt at vores børn nu går i skole sammen ligesom vi alle også gik i skole sammen i sin tid. Vi prøver derfor at holde så meget sammen stadig som muligt, og vi forsøger at have vores børn med til forskellige arrangementer, så de også kan blive lige så gode venner som vi har været hele vores liv. En af de ting vi ynder at gøre sammen er at spise en god solid brunch sammen i weekenden. Det er et super godt samlingspunkt for alle og noget som vores børn også nyder.

Prøver mange forskellige leverandører, men én skiller sig ud

Når vi holder disse brunch arrangementer i weekenderne får vi som oftest leveret brunch ud af huset fra et catering firma. Vi har efterhånden fået brunch fra rigtigt, rigtigt mange forskellige leverandører, men jeg må indrømme at et specielt firma virkeligt skiller sig ud. Dette sted er http://ebuffet.dk/brunch/ som virkeligt leverer noget verdensklasse brunch, som alle kan lide til en god pris.