Buffet er et must til enhver god fest

By:

Du har måske prøvet at være til en fest med portionsanretninger, og skal du være helt ærlig, er det ikke lige dig. For det første er det ikke sikkert, du egentlig kan lide den pågældende ret. Som om det ikke var slemt nok i sig selv, er den modsatte situation næsten værre – altså at du er helt vild med maden. I så fald er det nemlig ikke sikkert, at du kan få mere af selvsamme ret, når din tallerken er tom. Derfor valgte vi i forbindelse med vores bryllup netop at bestille en buffet, så vores gæster selv kan vælge, hvad de vil have at spise og hvor meget. 

Med en buffet bliver alle mætte

Er du, ligesom mænd er flest, eller sætter du bare pris på at selv at kunne vælge, hvad du vil have på tallerkenen? Så er buffet helt sikkert noget for dig og dine gæster. Vi bestilte en velsmagende og varieret menu med masser af lækre salater, pastaretter og kød, så der var noget for enhver smag, og ud fra vores gæsters tilbagemeldinger kan vi kun sige, at det var en stor succes. Buffeten var superlækker, og selvom der selvfølgelig var nogle rester tilovers (hellere bestille for meget end for lidt), blev der gjort et betydeligt indhug det bestilte mad. 

Vil du gerne sikre, at samtlige gæster – både onkel John, der altid er sulten, og tante Jytte, som er en smule kræsen – bliver mætte, kan vi i den grad anbefale ebuffet.dk, hvor vi senest har bestilt buffet i anledning af en fødselsdag. Det er nemt og hurtigt at bestille buffet ud af huset på ebuffet.dk, og priserne er bestemt ikke noget at kimse af. Du får altså virkelig noget for pengene, og selve maden er der ikke en finger at sætte på. Tilbage er der bare at ønske god fest!