Buffet ud af huset

By:

Til min 25 års fødselsdag i sommers bestilte jeg buffet ud af huset fra cateringfirmaet Ebuffet. Jeg holdte en hyggelig sammenkomst for mine tætteste veninder og havde en fantastisk dag, hvor jeg blev fejret med manér, og hvor maden var med til at give dagen prikken over i’et. Jeg vil varmt anbefale Ebuffet til alle, som står og mangler et firma til at levere mad til en fest. Maden bestilte jeg gennem hjemmesiden Ebuffet.dk. Det var super nemt, og der fandtes et kæmpe udvalg af lækre buffeter til diverse anledninger. Der var både buffeter til brunch, frokost, middag og til en reception eller julefrokost. Der var endda også sushi, som jeg var fristet til at vælge, da sushi er min ultimative livret, men da jeg ved, at flere af mine veninder ikke bryder sig om sushi, ville jeg dog ikke byde dem det. Jeg valgte i stedet en simpel tapas-buffet. Det var en såkaldt vælg-selv buffet, så jeg fik et overblik over deres store udvalg af forskellige tapas-retter, som jeg så kunne vælge imellem. De havde alt, hvad en tapas-buffet skal have, og det var bare super billigt. Da maden blev leveret, var personalet super søde og imødekommende, og maden var anrettet og klar til at sætte på bordet. Mine veninder og jeg selv elskede maden, som var i super god kvalitet, og der var mere, end vi kunne spise. Jeg har ikke den store erfaring inden for mad ud af huset, men vil alligevel vove at påstå, at Ebuffet er en af de bedre cateringfirmaer. Prisen var virkelig fair, især taget i betragtning af mængden og den gode kvalitet af maden. Jeg fik den bedste service, og bestillingen var super let og enkel. Flere af mine veninder var endda interesseret i, hvor maden kom fra, og nævnte, at de selv ville benytte Ebuffet i fremtiden. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med Ebuffet og deres perfekte mad og service.