Catering – så bliver det ikke nemmere at holde fest

By:

For blot to måneder siden skulle jeg holde et større arrangement, som passende inkluderede, at der skulle serveres noget mad. Det betød, at jeg måtte finde en løsning, hvor enten jeg eller andre skulle lave en større mængde mad. Men i forbindelse med forberedelserne blev det mig bekendt, at jeg ikke kunne nå det hele selv, og selvom jeg havde en klar ide om, hvilken mad der skule serveres, måtte jeg indse, at det ikke kunne lade sig gøre, at jeg selv skulle bruge tid foran kokkegryderne.

Sådan fandt jeg et godt cateringfirma

At finde et firma, der kunne tage ansvar for min catering, var ikke helt nemt. Nok var der mange muligheder, men kemien mellem mig og den ansvarlige var bare ikke til stede hos de fleste. Men så fandt jeg et firma, der havde samme forventninger til sig selv, som jeg havde. De havde styr på at sammensætte en lækker middag, og så vidste de præcist, hvordan fornem service skulle udføres. Faktisk var jeg en smule mundlam, men på den anden side også enormt glad. For nu skulle jeg ikke længere tage mig af madlavningen, og jeg var sikker på og overbevist om, at maden ville blive lige så god (og muligvis bedre), end hvis jeg selv havde lavet den.

Oplevelsen med dette cateringfirma viste sig da også at være en stor succes. Alt forløb, som det skulle, og jeg blev rost af både venner og familie for den gode mad, der blev serveret – selvom det ikke var mig, der havde lavet den. En ting er i hvert fald sikker, og det er, at jeg med garanti vil benytte samme kvalitetsbevidste catering bureau igen. Køb catering til din næste fest. Det er nemt, lækkert, og så er det faktisk ikke meget dyrere, end hvis du selv skulle købe alle madvarerne selv.  

Posted in: catering