Dejlig mad til konfirmation

By:

Søn blev student i sommers

I sommers blev min kære søn Andreas student fra Ørestad gymnasium. Det var selvfølgelig en enorm vidunderlig bedrift i sig selv og jeg må indrømme at jeg var en yderst stolt forældre på den dejlige sommerdag det var. Min søn kom ud med et rigtigt fint gennemsnit og der var selvfølgelig lagt op til stor fest hjemme i husholdningen. Vi havde inviteret både min og min kones familie fra nær og fjern og vi endte med at blive næsten 35 mennesker hjemme hos os selv.

Stor fest kræver mad ud af huset

Som sagt stod vi til at vi skulle have huset fuld af gæster i forbindelse med konfirmationen. Vi blev derfor ret hurtigt enige om at det ikke kunne betale sig at vi selv skulle stå og lave med selv til så mange mennesker. Vi besluttede os derfor at vi ville bestille mad ud af huset. Eftersom hverken min kone eller jeg har prøvet at bestille mad ud af huset før, da vi altid bare har lavet mad til vores gæster selv. var vi på lidt bar fod i forhold til hvilket catering firma vi skulle bestille vores mad fra.

Valget faldt på Ebuffet.dk

En måneds tid inden selve konfirmations dagen begyndte vi derfor at kigge omkring på internettet efter en leverandør af mad ud af huset som kunne levere god og dejlig mad til så mange mennesker. Vi fandt hurtig frem til at Ebuffet.dk ville være det klart bedste alternativ til at få leveret mad fra ud af de forskellige catering firmaer vi stødte på på nettet. Vi valgte derfor at få mad ud af huset fra ebuffet.dk, hvilket da også viste sig at være den helt rigtige beslutning. Maden smagte udsøgt og alt var leveret til døren i den bedste temperatur, hvilket altid er vigtigt.