Derfor var mad ud af huset en succesoplevelse

By:

Sidste weekend inviterede jeg venner og familie forbi til en lækker omgang brunch herhjemme. Jeg elsker at have venner og familie på besøg, hvorfor det ofte sker, at jeg inviterer til brunch eller en lækker middag. Normalt er det altid mig selv, der står i køkkenet, når jeg har folk på besøg. Jeg elsker at lave lækker mad til mine gæster. Desværre er der altid et kæmpestort minus ved, at det er mig selv, der laver maden. Jeg har nemlig sjældent særlig god tid til at snakke og hygge mig med mine gæster. Jeg havde derfor lyst til at prøve noget nyt.

 

Mad ud af huset i København

Jeg havde mange på besøg sidste weekend – både venner og størstedelen af familien var samlet til mit brunch-arrangement. Der er ingen tvivl om, at jeg normalt ville have brugt flere dage på at forberede maden. Både indkøb og tilberedning tager nemlig altid meget længere tid, end man egentlig vil erkende. Det havde jeg ikke tid til denne gang. Derfor valgte jeg at give mig ud i at bestille mad ud af huset. København er mit nærområde, hvorfor det var oplagt at bestille fra en leverandør, der lå i Københavnsområdet tæt på. Jeg valgte en leverandør, som du kan finde via dette link http://ebuffet.dk/.

 

Lækker brunch buffet til en fornuftig pris

Da maden ankom til tiden den dag, jeg havde bestilt det til, var jeg allerede en smule positivt overrasket. Som madblogger har jeg nok en naturlig skepsis for alle andre kokke end mig selv. Den skepsis blev dog gjort godt og grundig til skamme. Brunch buffeten var helt fantastisk. Maden var velsmagende, lækker og varm. Der var noget for enhver smag. Vigtigst af alt var dog, at jeg kunne se mine gæster nød brunchen i fulde drag. Jeg selv osede af overskud. Det er nemlig sjældent, at jeg har så god tid til at snakke og hygge med familie og venner, når de er på besøg. Det er derfor på ingen måde sidste gang, jeg har bestilt mad ud af huset i København.