Ebuffet klarede receptionsbuffeten

By:

Det er hårdt arbejde at starte sin egen butik op, men jeg har alligevel gjort mig forsøget. Min lille smykkeforretning åbnede sidste fredag, og jeg havde besluttet mig for at afholde reception, da potentielle kunder skulle få det bedst mulige indtryk af butikken. Der skal dog lidt mere til end bare at afholde selve receptionen. Den skal jo også have noget indhold. Derfor fik jeg Ebuffet til at sammensætte en lækker receptionsbuffet, og jeg skal da lige love for, at gæsterne må have fået et godt indtryk, for buffeten var noget bedre end de typiske sandwiches, som man plejer af få serveret.

Perfekt til stående spisning

Ebuffet har utallige muligheder, når det gælder buffeter. De har endda to buffeter, der specifikt er rettet mod receptioner. Jeg valgte den, hvor man selv kan sammensætte sin receptionsbuffet ud fra 25 forskellige retter, som alle er beregnet til at spise stående.

Jeg var allerede fra start meget imponeret over deres cateringfirma, eftersom de både lover prismatch og leveringsgaranti. Prismatch vil sige, at finder man lignende buffeter til billigere priser, sørger de for, at man får deres buffeter til samme priser. Leveringsgarantien betyder, at hvis de er mere end 30 minutter forsinkede, vil man modtage et gavekort til en ny buffet af samme pris, som den man har bestilt. De har altså høj service, og de gør deres bedste for at efterkomme kundernes behov og ønsker.

Da maden blev leveret, var jeg endnu mere imponeret. Maden kom for det første til tiden, og for det andet var den også varm og klar til servering med det samme. For det tredje var den mad, der blev serveret, af utrolig høj kvalitet. Den var direkte udsøgt, og det synes kunderne også. Der var faktisk flere kunder, der kom ind og så butikken, fordi de havde hørt om den lækre mad. Ebuffets lækre buffet var altså uden tvivl med til at skabe ekstra opmærksomhed omkring min butik. Jeg vil personligt mene, at Ebufftet er en af de førende inden for catering København, og jeg vil til hver en tid anbefale dem og deres fantastiske buffeter.