En hyggelig fest med familien i det dejlige vejr

By:

Det er ikke ofte, familien samles, idet alle lever en travl hverdag, og så bor folk slet ikke i samme by. Størstedelen bor i København, men det gør det stadig ikke helt nemt. Jeg synes, det var for dårligt, og derfor havde jeg inviteret alle til en familiekomsammen i haven. Jeg stod for det hele og kunne hurtigt se, at det blev en hård omgang. Jeg fandt på lege, skaffede drikkevarer, satte telt samt borde og stole op. Jeg vidste godt, at det ville blive en hård omgang, og at der ikke ville være meget tid til maden. Jeg valgte derfor at gå ind på mad ud af huset København, og det var den helt rigtige beslutning.

 

Lækker mad leveret til døren

Jeg ved, at det kræver god mad, hvis en fest skal være god. Derfor var jeg lidt bekymret, da jeg ikke selv havde lavet maden. Dog blev mine bekymringer hurtigt skudt væk. Maden blev leveret til døren til tiden, og det hele var stadig varmt. Da det blev sat ud på bordet, kommenterede alle på, hvor lækkert det så ud, og deres holdning ændrede sig ikke, efter alt var spist. Folk havde kun rosende ord med på vejen i forhold til maden. For det første var der et stort udvalg, der var meget af alt, og så smagte det utrolig godt. Jeg har været yderst positiv omkring denne oplevelse, og det er helt sikkert ikke sidste gang, dette bliver benyttet. Prisen var virkelig fornuftig, og faktisk vil jeg sige, at den var lav i forhold til den kvalitet, der blev præsenteret. Jeg vil derfor anbefale alle, som har travlt op til et arrangement, at købe mad udefra, hvis det hele bliver lidt for presset – pengene er virkelig givet godt ud.