En særdeles god fødselsdag

By:

Tiden går stærkt, og det er efterhånden allerede ved at være nogle uger siden, at jeg fyldte år – men det betyder ikke, at I skal snydes for det, som jeg vil anbefale til jer. 

Jeg fyldte som sagt år for nogle uger siden tilbage i november, og jeg havde lyst til at holde en kæmpe fødselsdagsfest for familie og venner. De sidste par år har jeg enten ikke haft tid til det, eller så har jeg stresset rundt på selve dagen, at jeg helt glemte at være sammen med gæsterne. Denne gang skulle være anderledes, og jeg havde på ingen måde lyst til at stresse rundt som tidligere, for så kan man ligeså bare lade være. Jeg har altid brugt evigheder på at forberede og lave maden til min fødselsdag, og jeg nyder det slet ikke, som jeg ellers plejer til daglig. Derfor besluttede jeg mig for at bestille mad udefra, så jeg kunne nyde tiden med mine gæster og rent faktisk være tilstede uden at fare rundt, og det sætter jeg meget pris på idag. 

Jeg har aldrig bestilt mad udefra før, så jeg forhørte mig lidt omkring og søgte på nettet, og mit valg endte til sidst på Ebuffet.dk, som er det, jeg vil anbefale til jer! For jeg har aldrig nogensinde oplevet en så lækker, smagfuld og indbydende buffet før, og min gæster var vist ret enige med. De tog mildest talt trillende hjem. 

Buffeten var fyldt med lækre små retter, og det gik over alle mine forventninger. Ebuffet.dk sørgede for, at min fødselsdag blev helt perfekt, da jeg ikke skulle røre en finger selv, og der var pludselig masser af tid til hygge og nærvær. Alt maden kom til tiden, og det var stadig dejlig varmt, så det var i den grad service i topklasse. Desuden var priserne rigtig gode, så det klager man jo ikke over. 

Så ja, det handler om at vælge sine kampe, og nogle gange er det altså helt okay at bestille buffet ud af huset – også selvom man er madblogger.