Er din iphone 11 skærm gået i stykker? Her finder du en ny i god kvalitet

18 maj 2022
Kamilla Sonne
iphone 11 skærm

advertorial

En iphone er verdens mest populære telefon, og det er ikke uden grund. Ud over de mange fede funktioner, som fx en skarp skærm og et godt kamera, så er iphone 11 også kendt for sit utroligt lækre design.
Det unikke ved netop denne telefon og mange andre smartphones er, at man næsten er helt fri for knapper. I stedet har man en stor og lækker skærm, som er ideel at scrolle på eller se film.

Dog er der også en hage ved netop dette design: En iphone 11 skærm er utroligt udsat, og derfor vil de fleste opleve, at den på et tidspunkt bliver ridset eller går i stykker.

Det kan være i mange forskellige sammenhænge, at den kommer til skade, fx hvis man taber den eller har den liggende i lommen sammen med sine nøgler. Uanset hvad er det godt at vide, hvor du kan finde en ny iphone 11 skærm i bedste kvalitet.

Køb din nye iphone 11 skærm online

Nogle vil måske fraråde dig at købe en ny iphone 11 skærm online af frygt for dårlig kvalitet. Men du kan sagtens finde en god skærm til en fair pris, så længe du ved, hvor du skal handle.

iphone 11 skærm

Det er i hvert fald en god måde at spare penge på, ift. Hvis du vil have Apple til at reparere skærmen. At få erstattet sin iphone 11 skærm hos producenten kan nemlig ende med at koste næsten lige så meget som en ny telefon.

Vær godt forberedt, når uheldet er ude

Man ved aldrig, hvornår uheldet rammer dig og din iphone 11 skærm. Men en ting er sikkert – det er ikke den samme oplevelse at surfe på internettet eller se et afsnit af din yndlings-serie med et spindelvæv af ridser og hakker hen over skærmen.

Derfor kan det godt betale sig at være forberedt, så du ved, hvor du kan få fingre i din nye skærm.