Få hjælp til at finde medarbejdere hos et vikarbureau

07 juni 2022
Astrid Pedersen
vikarbureau

advertorial

Står du som indehaver af en byggevirksomhed ofte i den situation, at du mangler hænder – men ikke i et omfang så det kan svare sig at fastansætte? Så bør du alliere dig med et professionelt vikarbureau.

Hvilken slags vikarer kan jeg finde hos et vikarbureau?

I Danmark findes der rigtig mange vikarbureauer, og de fleste af disse har specialiseret sig inden for bestemte nicher. Således finder du vikarbureauer som er eksperter inden for vikarer til kontorfagene.

Skal du bruge en dygtig sekretær, en kontor blæksprutte eller måske en regnskabs medarbejder, som kan vikariere i kortere eller længere perioder, er det et sådant vikarbureau du skal have fat på. Andre vikarbureauer kan præsentere et bredt felt af vikarer inden for køkken, restaurant og hotel branchen, og så er der selvfølgelig bureauer som tilbyder rengørings vikarer.

Leder du efter vikarer til bygge og håndværker fagene, lager, industri eller produktion, er det DK Vikarservice ApS du skal have fat på. DK Vikarservice ApS er et landsdækkende vikarbureau med speciale inden for håndværkere, fagfolk, special arbejdere og ufaglærte arbejdere.

vikarbureau

Hos DK Vikarservice ApS kan du finde netop den medarbejder du skal bruge for at fylde et hul i dit sjak i forbindelse med kortere eller længere varende projekter. Du kan få hurtig hjælp i form af tilkalde vikarer hvis du skulle opleve pludseligt mandefald – for eksempel i forbindelse med sygdom. Og du vil altid kunne kontakte DK Vikarservice ApS med henblik på hjælp til at finde de helt rigtige vikarer uanset om det er murere, smede, malere eller andre håndværkere du skal bruge.

DK Vikarservice ApS – de mest fleksible vikaraftaler i Danmark

Når du hyrer dine midlertidige medarbejdere gennem DK Vikarservice ApS, behøver du ikke at skulle bekymre dig om løn, feriepenge, pension, ATP og lignende. Alt dette klarer dit vikarbureau formedelst en fast pris. Klik ind og læs mere på dkvikarservice.dk