God mad til gode priser

By:

Der er mange, som tilbyder mad ud af huset, og min gode kammerat og jeg har prøvet lidt forskelligt, lige så meget for at anmelde dem til vores blog, og det er sørgeligt at sige det, men der er mange, som ikke lever op til det, som de siger. Faktisk er det mange gange så elendig mad, der bliver leveret, og det er bestemt ikke kun dem, som er billige.

En stjerne som få

Vi fik dog en af de rigtig positive oplevelser, da vi var til en reception med buffet hos en af vores gamle studiekammerater. Han havde bestilt maden hos Ebuffet, og de leverede maden i en kvalitet, som der ikke kunne sættes en finger på. Vi blev nødt til at spørge, hvem der havde lavet maden, for vi kunne ikke rigtig tro på, at det var catering, men det var det, og et hurtigt kig på deres hjemmeside afslørede, at de havde en passion for madlavning, der skinnede igennem i deres mad.

Specielt deres salater og kødet stod frem som noget, der var michelinværdigt, friske råvarer og mørt kød. Salaterne var holdt enkle og med friske råvarer, som var i sæson, noget som mange kokke kunne lære noget af, for det er ikke svært at lave mad, men det er svært at lave mad og holde det enkelt og velsmagende, men det forstod de virkelig hos Ebuffet.

Vælg dem til din fest

hvis du leder efter catering i København, som virkelig leverer kvalitet til en rigtig god pris og med et smil, så er der i vores verden ingen tvivl om, at Ebuffet er en, som virkelig er pengene værd og lidt til.

Maden er i en fantastisk kvalitet, og de leverer i rigelige mængder. Der er fra start til slut styr på det hele, og det er alt sammen til en pris, som vil sætte mange andre skakmat ikke kun på kvaliteten.