Gør det nemt med buffet

By:

Igennem årene har jeg lært utrolig mange ting, og en af de ting, jeg har lært, er, at man ikke behøver at gøre noget mere kompliceret, end det er. Dette benytter jeg mig blandt andet af, når jeg får gæster. Timerne – hvis ikke dagene – op til kan være utrolig stressende, fordi der er så mange ting, som jeg skal nå. Det var de i hvert fald før i tiden, men nu har jeg fundet ud af, at jeg ikke behøver at stresse rundt på den måde. Mit hjem behøver ikke at ligne et klinisk værelse, og den mad, jeg serverer, behøver ikke at være hjemmelavet af mig. Derfor er jeg begyndt at bestille catering til diverse arrangementer og begivenheder, da det giver mig noget mere ro på op til, at gæsterne kommer, og af den grund kan jeg være en meget bedre vært.

Alle er glade

Der er ingen, der har beklaget sig over, at jeg ikke står for madlavningen. Jeg plejer at få ros for den mad, jeg laver, men det kan jeg lige love for, at den mad, jeg bestiller fra cateringfirmaet, også gør. Stedet, jeg vælger at bestille fra, er firmaet Ebuffet. De serverer og laver de lækreste buffeter med alt, hvad hjertet begærer – bogstavelig talt, eftersom du selv kan bestemme, hvad der skal være en del af den buffet, som du bestiller. Du kan se de mange muligheder på http://ebuffet.dk/.

Det er ikke kun maden, som de gør et forrygende stykke arbejde med. Hele deres kundeservice er virkelig godt skruet sammen. For det første har de nogle billige priser pr. kuvert, hvilket betyder meget, når man – ligesom mig – vælger at skifte egen madlavning ud med catering. For det andet sørger de for, at maden bliver leveret til tiden og er varm ved ankomst. Denne levering og servering bliver lige toppet med et smil, hvilket alt sammen er med til at gøre dem til mit foretrukne cateringfirma.

Posted in: catering