Gør noget ved betongulvet med betonmaling

12 april 2022
Anders Lundtang Hansen
betonmaling

advertorial

Nu er det bare lige et enkelt eksempel med betonmaling til et betongulv, for det kunne jo også være på andre elementer af beton, om det er en væg, et loft eller måske en hel bygning!

For som de fleste nok ved, så kan man bygge både gigantisk og småt med beton, og selvom det er tungt, så har vi maskiner med videre til at løfte, transportere og sammensætte de betonelementer.

For man kan også lave de fleste elementer af beton på forhånd, så man næsten bare har et samlesæt bagefter til det, som man skal have bygget, så man ikke behøver støbe det på stedet eller lave det i virkelig små elementer først.

Således kan man have noget af beton, der er støbt i ét enkelt element, eller det kan være flere større og så endnu mindre, hvis man har nogle vinklede steder, eller man skal give plads til, at det kan sætte sig eller give sig.

betonmaling

Det bliver bare noget flottere med betonmaling

Men så kan man også have sådan noget som et betongulv, der er vores eksempel her, hvor man kan støbe det som et gulv.

Hvis det nu bare er et kældergulv, som man skal bruge mere som en praktisk ting end som noget, der skal være æstetisk, så gider man ikke rigtig spilde tid, kræfter og penge på at male det.

Men hvis det nu er et gulv, der rent faktisk skal bruges, og man ikke gider kigge på en kedelige tone af grå på gulvet, så kan man jo male det.

Det er jo lidt hurtigere og nemmere at gøre, end at man skal hen at bruge flydespartel og bagefter lægge fliser, klinker eller noget andet på.

Så bliver betonmaling den perfekte løsning, der både giver et flot udtryk på gulvet, og så tager det ikke lige så lang som at lægge fliser eller lignende.