Guide til Microsoft office 365

05 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe
Guide til Microsoft office 365

advertorial

Det perfekte hjemmekontor med Office 365?

Har du længe studset over Office 365 til firmaet, men ved du ikke helt, om det er noget for din virksomhed? Fortvivl ikke – vi har afprøvet det. 

Du kender nok office 365 som bestående af Word, PowerPoint, Excel, men nu findes det som en hel kontorversion. Nu er det nemlig perfekt til kontoret – om det er et enmandsfirma, en skole, et kontor hvor I sidder samlet fysisk, eller hvor I sidder hver for sig derhjemme.

Der er forskellige pakker at vælge mellem alt efter behov. Den ene er basispakken med Teams, Outlookmail, Sharepoint, Exchange og OneDrive. 
Vi anbefaler i hvert fald opgradering, hvor du nemlig også får adgang til Word, PowerPoint, OneNote, Excel, Publisher og Acces. Her kan du nemlig downloade hele pakken og sørge for, at det hele bliver gemt i OneDrive. 

 

Hvad består denne nye form for Office 365 af?

Den består først og fremmest af en mailkonto med 50 GB lagerplads modsat mange mailkonti, hvor der kun følger 5 GB med. Så skal du ikke bekymre dig om at fylde lageret op og skulle ind at slette gamle mails. 

Derudover får du adgang til OneDrive, hvor du kan smide alle dokumenter hen, således at du har adgang til dem fra hvor som helst i verden. Desuden skal du ikke tænke på, om din computer skal til reparation, hvis den bliver ødelagt eller lignende, eftersom dine dokumenter ligger online. 

Teams får du også adgang til, så du kan lave videoopkald når end, det skulle være. Det smarte er, at Teams kan personaliseres efter behov, hvor der kan laves en firmastartside for medarbejdere med link til de nyttigste ting. Desuden er alle systemerne i Office 365 sat sammen med samme konto, således at det ikke går indover din private mail. 

Når du laver en aftale om videmøde i Outlook-kaldeneren, som medfølger, så kan du tilføje deltagere, de får en invitation, og du kan tilgå mødt direkte via din Outlook-kalender. Der er selvfølgelig også tilhørende apps, så du altid kan være klar via mobilen.

Lager plads bliver aldrig et problem med Office 365, da du får 1TB lagring i alt til dine dokumenter, Teams mv.