Housewarming med lækker Original Buffet til billige priser

By:

Min familie og jeg flyttede for et halvt år siden ind i vores nye hus, og efter at det har gennemgået en omfattende renovering med rigtig god hjælp fra venner og familie, har vi endelig fået vores drømmehjem. Det ville vi gerne fejre, og derfor holdt vi en Housewarming, hvor vi bestilte en stor, dejlig Original Buffet hos Ebuffet.dk, hvor der var mad til ca. 25 voksne og 10 børn. Jeg havde ikke tidligere prøvet at bestille mad hos Ebuffet.dk, men da jeg sammenlignede buffeter og priser på nettet, fandt jeg frem til deres hjemmeside. Jeg kunne godt lide udvalget, og jeg kunne se, at de får gode anmeldelser fra andre kunder på Trustpilot.dk. Vi bor i Roskilde, og det passede fint med, at http://ebuffet.dk/ leverer buffet ud af huset til arrangementer i København og på Sjælland. Jeg ville gerne forkæle vores gæster, som havde knoklet hårdt for at hjælpe os med vores drømmehus, så jeg besluttede mig for at vælge en Original Buffet med 12 lækre retter til en kuvertpris fra kun 99,50 kr. Blandt de lækre retter i denne buffet er røget landskinke, græske frikadeller, marineret svinekam, marinerede kyllingevinger, porretærte, fyldte pandekager, lækre kartofler, rodfrugtblanding, bønnesalat, pastasalat og Tzatziki. Dertil bestilte jeg sprøde økologiske flutes direkte fra ovnen og økologisk smør. Jeg bestilte 38 kuverter, og det var muligt at ændre bestillingen indtil syv dage før, hvilket jeg var glad for, da det viste sig, at et par af gæsterne meldte fra til arrangementet. Fordelen ved buffet er, at der er noget for enhver smag, og maden er nem at anrette på et bord. Leveringen foregik som aftalt, og personalet fra Ebuffet.dk var meget serviceminded. Maden var velsmagende og vakte stor begejstring hos både voksne og børn, og dette buffet-arrangement var helt klart med til at gøre vores Housewarming til en ekstra god oplevelse.