Hvad kan en psykolog hjælpe med?

18 marts 2022
Cecilie Mortensen
psykolog frederiksberg

advertorial

Har du ikke været ved en psykolog før, og er du derfor i tvivl om, hvad vedkommende kan hjælpe med? Så er du sikkert ikke den eneste. Derfor kommer vi også med flere eksempler her – det kan måske også gøre det mere håndgribeligt for dig at række ud til en, hvis du har brug for professionel hjælp. 

Disse ting kan en psykolog hjælpe med 

Udfordringer som angst, stress og depression m.m.

Når du rækker ud til en psykolog, vil der ofte være hjælp at hente til alt fra angst, stress, depression, traumer, OCD, kriser i parforholdet og meget mere. Generelt vil du også opleve, at mange psykologer har udfordringer, de har ekstra meget erfaring med. Derfor kan det også være mere snævert, hvad der tilbydes hjælp til. Til gengæld kan hjælpen være ekstra god. 

psykolog frederiksberg

Udfordringer der er svære at sætte ord på

En psykolog kan naturligvis også hjælpe dig, som måske har svært ved at sætte ord på din situation. Det kan være, at du mærker meget til tomhed, frustrationer eller at du ikke er tilfreds med din nuværende livssituation. I tilfælde som disse, skal du heller ikke holde dig tilbage med at kontakte en psykolog. For psykologen kan hjælpe med at spore dig ind til kernen af det, du er udfordret af. 

Nu hvor du er blevet en smule klogere på, hvad en psykolog kan hjælpe med, så er næste spørgsmål, hvem du skal tage til. 

Hvilken psykolog skal du tage til? 

Når du skal vælge en psykolog, så gå gerne efter en, der holder til i din by. Dernæst kan du kigge efter den erfaring, som psykologen har med det, du ønsker hjælp til. Du kan med fordel også læse mere om psykologen, så du bedre kan vurdere, om I kunne været et godt match eller ej: https://www.larsbjarno.dk/.