Hvor kan man lægge herregårdssten?

Hvor kan man lægge herregårdssten?

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad herregårdssten er for en størrelse, nu hvor det bare bliver beskrevet for dig, og du måske savner nogle endnu mere retvisende billeder på det, end dem du kan finde her, så kommer her lige en lille indledende beskrivelse:

Det er ikke helt forkert at sammenligne dem med brosten, men herregårdssten er bare lidt større i arealet, hvorfor de ikke er at foretrække af autonome at kaste med, da de ikke er lige så behændige, og de er endnu mere tunge.

Desuden bruger man dem ikke så meget til bybelægning, men mere hjemme i private ejendomme, selvom de da også kan forekomme andre steder.

Specielt er de populære at bruge på terrasseanlæg, der ikke gør sig så stort i omfang eller areal, eller man lægger dem måske blot på en del af terrasseanlægget, hvorefter man lader resten af området være med enten græs eller jord.

Det er nemlig nogle rare sten at gå på, hvis man formår at holde dem rene, om man så går på dem med sko på, bare tæer eller sokker.

Men de herregårdssten kan også bruges og lægges i andre sammenhænge, som blandt andet kan være til omkrandsning af haver, beder eller lignende.

Som et mindre murparti er de også populære at benytte sig til.

Dog er det ikke altid noget, man lige skal gå i gang med selv at gøre, specielt ikke hvis der nu er tale om, at man vil have lagt en hel indkørsel med de sten.

Det kræver noget viden og ikke mindst kræfter at få lagt de sten ordentligt, hvorfor man overlader den slags til anlægspersonale og andre håndværkere, der har godt styr på, hvordan man gør den slags.

Men der er intet til hinder for, at man ikke forsøger sig med det selv; så køb herregårdssten her.