Invisalign – den ideelle tandbøjle for voksne

Invisalign - den ideelle tandbøjle for voksne

Er du ked af dit irregulære tandsæt – og ønsker du dig mere end noget andet flotte, regelmæssige tænder i over og undermund? Så bør du overveje en tandretning.

Kan voksne få rettet tænder med Invisalign?

Måske tror du at det er for sent at få rettet tænder når du er ude over din første ungdom. Det er da også mestendels børn man ser rende rundt med fast monterede bøjler på tænderne – også kendt som ”togskinner”.

Her skal du tænke på at man først og fremmest vælger at rette tænder på børn mens de stadig er i vokse alderen for at skabe det stærkest mulige fundament for et tandsæt for dem senere hen i tilværelsen. Dine tænder flytter sig hele livet igennem – men har du først fået rettet dem som barn er der bedre mulighed for at få et flot resultat af en senere tandretning.

Dette betyder dog ikke at det er for sent at få rettet tænder som voksen. Rigtig mange voksne mennesker gennemgår hvert eneste år et tandretnings forløb ved brug af Invisalign tandskinner. En eller flere af disse personer findes sandsynligvis i din omgangskreds. Du lægger bare ikke mærke til bøjlen, for Invisalign tandskinner er så godt som usynlige!

Hvad kan jeg forvente af en tandregulering med Invisalign?

Overvejer du således selv at få rettet dine tænder, men orker du ikke en fast monteret metal bøjle, kan du med fordel vælge Invisalign. Det er muligt at opnå et mindst lige så flot og holdbart resultat med Invisalign som det er med en almindelig tandbøjle. Og så er en Invisalign bøjle langt mere komfortabel under forløbet end de såkaldte togskinner.

Hvis du vil vide mere om tandretning med Invisalign kan du kontakte You Smile I Smile og få en tid til en konsultation – læs mere på https://yousmileismile.dk/