Lad andre tage slæbet

By:

Når man som jeg når en vis alder, så synes de fleste efterhånden, de har tilbragt rigelig med tid i køkkenet med at lave mad til alle gæsterne, og der har sjældent været tid til at være sammen med dem. Derfor besluttede jeg, at det skulle være en saga blot, og at jeg fremadrettet ville være der for gæsterne og få maden leveret.

Samvær og god mad

Først tænkte jeg, at jeg ville invitere hele familien ud at spise til min fødselsdag, men samtidig kan jeg godt lide at have gæster, og je ville gerne have alle med hjem bagefter til kaffe og kage. Derfor ville jeg hellere have noget god mad leveret udefra, så det hele kunne ske hjemme hos mig. Lidt opvask klarer jeg nok, når gæsterne er gået.

Min datter foreslog at holde det som brunch i stedet for frokost eller aftensmad. På den måde ville gæsterne heller ikke tage for sent hjem, og jeg ville have noget tid til mig selv senere på dagen, lige som jeg kan lide det. Men at få leveret brunch, det var nyt for mig.

Det er ikke noget problem

Vi kiggede på nettet for at finde muligheder for levering af brunch ud af huset, og vi lagde os hurtigt fast på Ebuffet. De havde et rigtig lækkert udvalg, og med anmeldelser som deres, var jeg ikke nervøs for at bestille.

På dagen kom min datter lidt tidligere, så bordet var dækket inden maden kom. De kom ikke bare og leverede, de hjalp også med at få det sat op, og det var rigtig dejligt. Min datter kunne sagtens have sovet lidt længere, for der var ikke brug for hende hjælp til noget som helst. Bortset fra at prøvesmage alle lækkerierne. Vi kunne simpelthen ikke lade være, for det duftede så godt, og det smagte lige så skønt, som det så ud.