Lækker brunch i anledning af reception

By:

Jeg er en vaskeægte madelsker, og derfor er det da også typisk mig, som står for at lave, forberede og anrette maden derhjemme, men også for venner og familie i forbindelse med fødselsdage eller andre særlige begivenheder. For nyligt var det dog min tur til at blive fejret, da jeg stolt kunne fejre 25 år i den samme virksomhed. I denne anledning ønskede jeg at invitere kolleger, venner og familie til brunch i nogle hyggelige, lejede forsamlingslokaler, men da jeg hurtigt kunne se, at gæstenlisten blev en smule mere omfattende end først antaget, måtte jeg erkende, at jeg nok ikke selv kunne nå at lave mad til så mange gæster.

Bestilte brunch på nettet

Heldigvis var der dog flere alternativer til selv at lave alt maden; nemlig at købe maden udefra. Det virkede helt klart som det nemme valg, og selvom det naturligvis er en anelse dyrere end selv at handle ind og lave det hele fra bunden, var jeg faktisk overrasket over, hvor billigt den samlede brunch endte med at blive. 

Jeg kiggede lidt rundt omkring på nettet og fik faktisk anbefalet hjemmesiden http://ebuffet.dk/brunch/, hvor man kan bestille en stor og lækker brunch med alverdens muligheder for at sammesætte lige præcis den menu, man ønsker. Jeg er selv en kæmpe fan af bacon, så dette skulle selvfølgelig på menukortet, men derudover valgte jeg også croissanter og æg, som vist også kan betegnes som klassiskere. Prisen var som nævnt et af de vigtigste punkter i mine overvejelser, og her blev jeg på ingen måde skuffet. Min reception blev faktisk væsentligt billigere end antaget, og derfor blev der pludselig mere luft i budgettet til drikkevarerne, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig ting. Vi havde en fantastisk dag sammen med dem, der står mig nært, og alle var super positive over den gode mad.