Lækker og billig middagsbuffet var en succes til klassefesten

By:

Sidste weekend holdt jeg et arrangement med mine gamle skolekammerater fra folkeskolen. I år er 25 år siden, at vi afsluttede 9. klasse og blev spredt for alle vinde. Jeg og to andre havde ansvaret for at arrangere festen, og ud over at leje et festlokale, besluttede vi os hurtigt for at bestille buffet, fordi så skulle vi ikke bruge tid på at stå i køkkenet. Jeg undersøgte på nettet, hvilket catering firmaer i København og omegn, der tilbyder at levere mad ud af huset til billige priser. Valget faldt på Ebuffet.dk, som både har et lækkert udvalg af faste buffeter og vælg-selv-buffeter til billige priser, og som leverer over hele København og Sjælland. De har fået gode anmeldelser på Trustpilot.dk, og jeg undersøger næsten altid, hvad andre kunder har af erfaringer med et firma, før jeg beslutter mig for at købe noget. På hjemmesiden valgte jeg – i samråd med de to andre medarrangører – at bestille en vælg-selv-middagsbuffet, som koster fra 89,50 kr. per kuvert. Fordelen ved buffet er, at der er noget, som alle kan lide, det er nemt at anrette maden, og gæsterne sørger selv for at forsyne sig med den lækre mad. Desuden kan antallet af kuverter altid justeres, fordi der er mulighed for at afbestille kuverter eller bestille flere. Vi besluttede os for, at vores vælg-selv-buffet skulle bestå af græske frikadeller, honningmarineret svinekam og rosastegt oksemørbrad, og af tilbehørsretter bestilte vi pastasalat, flødekartofler og blandet grøn salat med iceberg, radicchio, squash, gulerødder samt creme fraishedressing. Vi bestilte desuden grov flutes og smør. Som lovet blev maden leveret til aftalt tid af et professionelt og serviceminded personale. Den varme mad ankom i termokasser og var lige til at servere, hvilket betød, at vi ikke selv skulle bruge tid på at varme mad i ovnen. Retterne var friske og velsmagende, og mine klassekammerater og jeg spiste med stor fornøjelse hele buffeten, og vi havde i øvrigt en fantastisk hyggelig aften. Jeg vil bestemt bestille buffet hos Ebuffet.dk en anden gang, og jeg kan også anbefale andre at bruge denne leverandør, hvis I skal holde et større eller mindre arrangement.