Måske er andet end en gulvafslibning nødvendigt først?

Måske er andet end en gulvafslibning nødvendigt først?

Ens trægulv trænger måske til at blive shinet op, så du søger hurtigt efter, hvad den rette løsning er til dette, og langt de fleste steder dukker der så forslaget op om, at den gulvafsliber er vejen frem, hvis man vil have ens gulv til at se flot ud igen.

Men måske er skaden sket med ens gulv, om det kan ses eller ej, som kræver noget andet end en gulvafslibning først, og måske er man desværre så uheldig, at man opdager, at ens gulv er så medtaget, at det faktisk ikke kan fikses alligevel.

Det er kun på overfladen, at det ser flot ud, for nedenunder, lige under overfladen eller inde i træet er den måske gal.

Dette kan være, hvis der nu er forekommet en vandskade i træet, men det overfladiske har tørret sig ind, så man ikke tror, der er flere problemer, men inden i træet er det godt medtaget.

Den slags kan også forekomme med råd, der er startet under brædderne, som man ikke kan se, der så arbejder sig opad.

Det opdager man måske desværre først, når man begynder at slibe i gulvet, og så er løbet desværre kørt for det gulv, for en gulvafslibning vil ikke kunne rette op på dette gulv.

Et andet eksempel kan være, at man har problemer med insekter eller andet utøj inde i træet, som der gemmer sig godt og har taget bolig i det.

De er ikke til at se eller høre, men hvis man så bemærker det, så er det måske mere en skadedyrsbekæmper, man gerne vil have fat i, der kan tage sig af dette problem.

Så kan man bagefter se, hvor omfangsrig skaden var, og om man kan nå at reparere gulvet eller gulvene, eller om man bliver nødt til at lægge et helt nyt gulv.

Men hellere at opdager det i tide, end at man lader stå til, så problemet breder sig.