Mad til festlige lejligheder fra ebuffet.dk

By:

Hvad gør man, når man har valgt at sige ja til at holde familiens julefrokost i sit eget hjem – og alting pludselig går galt? Én ting er, at man er fuld og lalleglad nok til at huse 40+ personer i alle aldre i mange timer på årets travleste tid – i en lejlighed på 120 kvadratmeter med eet toilet. En anden ting er, at man jo ikke lige havde overvejet, hvordan man skulle opbevare de råvarer, som gerne skulle trylles om til en overdådig julebuffet (hvor havde jeg dog tænkt mig, at dén skulle stå?), når man kun har et helt standard køleskab med en fryseskuffe i bunden. Og selveste fremtrylningen kunne også sagtens vise sig at være op ad bakke, når der kun er et standard komfur med fire kogeplader og en ovn til rådighed. Som dagen rykkede tættere på, voksede min panik, og det var nærmest med et lettelsens suk, at jeg to uger inden kom hjem til en lejlighed, der tydeligt bar præg af, at overboens vaskemaskine var gået over sine bredder.

Det efterfølgende renoveringsarbejde satte mig definitivt ude af stand til at afholde julefrokost i nogen som helst form for afskygning – i hvert fald i lejligheden. Til alt held er der selskabslokaler i ejendommen (hvorfor tænkte jeg egentlig ikke på dét noget før), og ved et sandt lykketræf var det ledigt netop dén dag!

Maden – det største problem – var jeg ”desværre” nødt til at bestille udefra. Og det var hér jeg opdagede ebuffet.dk. Ebuffet.dk leverer catering København, og det er så nemt som at klø sig i nakken at bestille mad via deres smarte webshop. I løbet af ti minutter havde jeg sammensat en julemiddag til hele min familie, og det samlede beløb var langt under hvad jeg havde budgetteret med – jeg kunne simpelt hen ikke have gjort det billigere selv!