Mad til studenterfesten

By:

Studenterugen hænger over hovedet på os alle, og vi er derfor mange forældre, som skal have klargjort den helt store fest selv, idet den unge teenager nok ikke har meget overskud til netop dette. Hjemme hos os skulle vi holde en fest, hvor der både skulle være plads til vennerne fra studiet, men samtidig skulle familien også have en plads. Derfor måtte vi leje et telt, så vi alle kunne være ude i haven, eftersom vores hus bare ikke er stort nok. Dog var dette ikke noget problem, idet vi vidste præcis, hvor der kunne lejes festtelte, da vores ældste datter blev student sidste år. Sidste år, da hun blev student, lavede vi desuden maden selv, og det var enormt stressende, hvorfor vi ikke gentager det.

Mad ud af huset

At lave mad til så mange mennesker er virkelig uoverskueligt. Det kan godt lade sig gøre, men når der er meget andet, som der skal være styr på, er det altså bare ikke nemt. Derfor valgte vi i år at bestille mad ud af huset, og det blev en kæmpe succes. Vi fik enorme mængder af lækker mad, og der var ikke en finger at sætte på oplevelsen. Maden blev leveret lige til tiden, og det var stadig varmt. Desuden var der så meget af det hele, at folk kunne gå alle de gange, de ville. Så om folk ville have en, to eller tre portioner, var intet problem.

Overvej det til din fest

Skal du selv holde fest, vil jeg råde dig til at smutte en tur forbi ebuffet.dk. De har mange valgmuligheder, og uanset hvilken begivenhed du står med, skal der nok være lige den mad, som passer til lejligheden. Inde på deres side vil du finde gode priser, hvor alle kan være med, og du skal ikke frygte, at du bliver ruineret.