Min positive oplevelse med catering

By:

Jeg skulle have familie og venner forbi til et arrangement forleden dag. Jeg holder meget af at lave mad, hvorfor jeg normalt altid bruger mange timer i køkkenet, når jeg får gæster. Denne gang skulle det dog være anderledes. Jeg valgte som noget nyt at bestille catering til dette arrangement.

 

Nemt og bekvemt

Jeg må indrømme, at jeg var meget positiv omkring min oplevelse med catering. Kvaliteten på maden var helt i top, hvilket er utrolig vigtigt for mig som madblogger. Endvidere kom maden til tiden og var varm og yderst velsmagende. Jeg bestilte maden fra http://ebuffet.dk/.

Vigtigst for mig var, at mine gæster kunne lide maden. Jeg kunne heldigvis se på mine gæster, at de oprigtigt nød maden i fulde drag. Det må derfor siges at være både nemt og bekvemt at bestille catering til et arrangement. Det var desuden en stor fordel, at prisen på maden var fornuftig. Når jeg selv er vild med at være i køkkenet, er jeg naturligvis ikke interesseret i at betale overpris for maden, jeg serverer, når jeg ligeså godt selv kunne lave det.

 

Mere overskud til mine gæster

Maden var varm og velsmagende, den kom til tiden og gæsterne var glade. Alle gode faktorer, der har betydning for, hvorvidt jeg kunne finde på at vælge catering igen. Jeg har dog endnu ikke nævnt den aller vigtigste fordel ved at benytte catering. Den vigtigste fordel var nemlig, at jeg havde langt mere overskud og tid til mine gæster end jeg normalt har. I stedet for at bruge min tid i køkkenet, kunne jeg bruge tiden sammen med mine gæster. Det gav mig et utroligt overskud som vært, at jeg ikke behøvede bekymre mig om køkkenet samtidig med, at jeg snakkede med mine gæster. Jeg var tilstede som vært, hvilket jeg finder utrolig vigtigt. Dette er derfor den væsentligste årsag til, hvorfor jeg uden tvivl skal benytte mig af catering igen, og hvorfor jeg uden tvivl vil anbefale mine venner at benytte sig af catering.

 

Posted in: catering