Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – hvad skal man dog vælge?!

Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay - hvad skal man dog vælge?!

Der er efterhånden så mange streamingtjenester at vælge blandt derude, og finten er jo også, at man sådan set ikke behøver at nøjes, man kan jo bare vælge dem alle til.

Dette gælder både, om der er tale om Netflix, der var en af de første på markedet og som nok er den mest kendte, eller det skal være HBO Nordic, C More, Viaplay eller sådan set en helt anden, som vi ikke har nævnt i rubrikken her.

Det kommer som det første nok an på, hvad man har råd til af streamingstjenesterne, og nogle af disse kan man jo dele blandt flere brugere, og så er det også moderne, at man deler den samme bruger mellem sig på samme måde, som en husstand har glæde af det samme abonnement på et magasin for eksempel.

Men dernæst er det jo også det med, hvad indholdet er på disse tjenester, for det er jo det, som man gerne vil have, som man i sidste ende betaler for.

“Problemet” er bare, at indholdet kan ændre sig fra tid til anden, så hvis man vælger streaming A, fordi man gerne vil se serie X, så kan man risikere at nævnte serie ender ovre hos streaming B, hvorfor man bliver nødt til at tilkøbe denne også – for der er i mellemtiden kommet en serie hos streaming A, som man er blevet bidt af.

Pludselig har man så mange af de tjenester, at det kan være svært at finde ud af, hvorfor man lige valgte den givne i sin tid, og måske glemmer man, at man betaler til en streamingtjeneste, som man dårligt benytter længere.

Og tendensen peger da også på, at der kommer flere og flere af disse streamingtjenester, der vil udbyde et bestemt indhold, som du ikke kan finde hos andre, og så kan det blive endnu mere af en jungle at finde rundt i.