Nyd haven med dobbelt verandadøre

25 april 2022
Lotte Hindsberg
døre

advertorial

Har du et hus, en kolonihave eller et sommerhus med en terrasse og dejlig have og der ikke er en dør direkte ud til haven kan du overveje, om du ikke skal have skåret ud så du kan få en dobbelt verandadør. Med mindre dit hus er fredet, er det relativt nemt at få skåret ud, så du kan få nye døre og dermed nyde din have mere.

Ved hjælp af et diamantbor kan din tømrer skære et hul – måske der hvor der allerede sidder et vindue – og udskifte det med nye døre. Du kan se flere eksempler på døre hos klarvinduer.no.

døre

Nyd din have året rundt

Ved at have verandadøre, især hvis de er med glas kan du nyde din have året rundt. Om foråret og sommeren, kan du nemt via dørene komme ud i haven og jo nemmere det er at komme derud, jo mere vil du få haven brugt.

Om efteråret og vinteren har du mulighed for at stå og nyde haven, når du står foran dine glasdøre. Når det bliver mørkt tidligt kan du med fordel sætte lys ud i haven. Du kan også oplyse en særlig smuk busk eller træ og dermed få ekstra glæde af haven. 

Er du i tvivl om hvor og hvordan du skal få en ny dør, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller der hvor du skal købe din nye dør. Det er vigtigt at din dør bliver målt helt nøjagtig op og passer perfekt til det hul hvor døren skal være. Døre er typisk speciel lavet og kan derfor ikke byttes, hvis der ikke er taget nøjagtige mål. Din tømrer har erfaring med at måle op. Selvom man selv kan sætte døre og vinduer i, anbefales det at man får en professionel til at udføre opgaven, så man er sikker på at den sidder korrekt.