Perfekt start på studenterugen med brunch

By:

Sidste sommer blev jeg endelig student efter tre hårde år på HHX, og jeg kunne efter den sidste eksamen endelig tage huen på og tage hul på studenterugen, hvor vi skulle fejre de seneste års strabadser med manér. Inden da skulle familie og venner dog naturligvis inviteres til studentergilde derhjemme, hvor mine forældre havde arrangeret brunch.

Fantastisk mad og god stemning

Er der én ting, som ikke just er mig, så er det små portionsanretninger – det duer jeg bare ikke til. Nuvel, det er fint og smager som regel fantastisk, men til den typiske fest mener jeg, at der også bør være rigeligt mad, så man ikke stadig er sulten, når man går hjem igen. Som vært er det din pligt at sørge for, at alle er glade og tilfredse, og selvom de fleste måske sætter pris på en lille, delikat anretning, er der mindst lige så mange, som foretrækker at kunne gå amok i en storslået brunchbuffet, hvor de helt selv vælger, hvad de vil have på tallerkenen – og her er jeg en del af den sidstnævnte gruppe.

Vi bestemte os for at bestille brunch ud af huset, da vi ikke selv ville bøvle med at stå for maden. I stedet ville vi fokusere på at få sat teltet op og hentet fadølsanlæg, så der var lagt et godt fundament for en uforglemmelig fest. Vi endte med at bestille brunch ud af huset hos ebuffet.dk, hvor vi selv kunne vælge, hvad vi ville have med – og hvad vi ikke var så glade for. På denne måde sammensatte vi en helt unik brunchbuffet, der passede perfekt til vores gæsters præferencer. Vil du gerne byde dine gæster velkommen med en indbydende brunch, der sikrer god stemning og glade mennesker, kan du med fordel alliere dig med ebuffet.dk, som har særdeles fornuftige priser og et stort udvalg af muligheder.