Spar plads med køjesenge

25 januar 2022
Astrid Pedersen
Køjeseng

advertorial

Har du et eller flere børn i familien, og ønsker du at spare plads i boligen? Så kan du vælge at lade ungerne sove i køjesenge.

Hvorfor skal jeg installere køjesenge i børneværelset?

Der er mange gode grunde til at vælge en køjeseng eller en højseng til børnenes værelse i stedet for traditionelle lave senge. Først og fremmest vil du kunne spare en masse plads med køjesenge. Hvis de små i forvejen deler værelse vil det sandsynligvis allerede være småt med pladsen. Og så handler det om at optimere hvor man kan.

Med køjesenge sparer du plads samtidig med at du giver børnene mulighed for at sove sammen på en anden måde. Det er sjovt og hyggeligt at sove i en køjeseng, uanset om man ligger i overkøjen helt oppe under loftet, eller om man okkuperer underkøjen og nærmest har sin helt egen hule.

Køjeseng

En køjeseng levner plads i børneværelset til leg og aktiviteter. Når børnene hver især får eget værelse vil køjesengen kunne tjene som gæsteseng for det barn som beholder værelset.

Man kan også vælge at fjerne den nederste køjeseng og indrette legerum under overkøjen, eller bruge pladsen til opbevaring. Og madrassen kan tages frem hvis der skulle komme overnattende gæster.

Hvor kan jeg købe køjesenge online?

Hvis du synes at køjesenge i børneværelset lyder som en god idé kan du med fordel bestille sengen online. Du bør dog se dig godt for. En køjeseng skal leve op til alle sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Derfor er det smart at købe sengen hos en dansk forhandler. På den måde er du garanteret et produkt i solid kvalitet. Og så er du samtidig sikker på at samle og monterings vejledningen er udfærdiget på et forståeligt dansk således at du får samlet og opført sengen korrekt.

Find børnenes køjesenge på littlehugs.dk.