Sunny Beach byder på sol, fest og strand

26 august 2021
Emilie Jacobsen
Sunny Beach byder på sol, fest og strand

Er ferie i solen med strand, fest og andre unge mennesker lige det rette for dig, bør du overveje at booke en ferie til Sunny Beach. Stranden i Bulgarien er kendt for sine vilde fester, og det er ikke uden grund. Der er nemlig et overordentligt livligt natteliv med masser af unge fra hele Europa. Hvis du godt kan lide at slå dig løs på ferien, er det derfor oplagt, at du og vennerne booker en rejse dertil. 

Om aftenen kan I dermed feste, mens I om dagen kan nyde den lækre strand, det varme vand og alle de aktiviteter, der er i forbindelse med en strand. Det kan for eksempel være at udfordre andre til beachvolley. Det er en oplagt måde for jer at komme i kontakt med andre unge mennesker på. 

Få bureau til at arrangere jeres tur 

I kan selvfølgelig selv stå for at booke billetterne til Sunny Beach og finde et hotel, hvor der er plads til hele venneflokken. Det kan dog blive noget af et projekt. I stedet er det meget nemmere for jer, at I får et bureau til at hjælpe jer. På den måde får I booket både fly og hotel sammen. Det gør det hele lidt enklere. 

I kan for eksempel vælge at booke jeres rejse gennem DUF rejser. De har i mange år arrangeret rejser for unge mennesker, og de ved derfor, hvor der er fedt for unge at bo i Sunny Beach. Det ville jo være ærgerligt, hvis I kom til at booke et hotel, hvor der ikke skete noget. Det kommer helt sikkert ikke til at ske, når I rejser med DUF rejser. Alle deres rejser er all inclusive, hvilket giver jer mulighed  for at spise så meget, som I vil på hotellet. I skal derfor ikke sætte ekstra penge af til mad.