X Block legetøj – ideelt til den udendørs legeplads

20 august 2021
Astrid Pedersen
X Block legetøj - ideelt til den udendørs legeplads

Står du for opbygning og vedligeholdelse af legepladsen tilhørende en skole, en fritidsklub, en SFO eller en daginstitution – eller måske en privat legeplads i et boligområde? Så er det sikkert også dig der er ansvarlig for at vælge udendørs legeredskaber til legepladsen.

Her bør du altid gå efter solid og holdbar kvalitet. Sikkerheden kommer selvfølgelig i første række. Men det er også vigtigt at vælge stimulerende legetøj som giver børnene et incitament til at lege udendørs og derfor kan du med stor fordel vælge udendørs legeredskaber fra X Block.

Hvad er X Block legetøj?

X Block legetøj er legetøj som findes i både indendørs og udendørs versioner. De smarte blokke er designet til at kunne sættes sammen på kryds og tværs. På den måde kan børnene skabe deres egne legeredskaber og kreere nye fra gang til gang.

X Block legetøj kan bruges til at bygge legehuse, klatretårne og andre morsomme elementer som kan gøre legepladsen mere spændende og morsom. Med X Block legetøj kan du styrke børnenes motorik og koordination samtidig med at du ansporer dem til at udføre kreative aktiviteter i skolens frikvarter eller under udendørs leg i børnehaven.

Gør legepladsen levende med X Block

Der er mange gode grunde til at købe X Block legetøj til legepladsen. De solide X Block legetøj elementer er udført i slidstærke materialer som tåler vind og vejr og som samtidig kan holde i årevis.

X Block legetøj er en sikker investering i legepladsen og kan tilpasses såvel store som små legepladser og udendørs arealer. Når børnene bygger med X Block legetøj kan de enkelte elementer forbindes, for tryg og sikker leg. Og sørger du for at forsyne legepladsen med et solidt faldunderlag kan du være sikker på at ungerne ikke kommer til skade.

Du kan finde såvel X Block legetøj som faldunderlag i den online shop på max-horsens.dk